Slik steller du Schefflera | Planter, Grønn, Blader

 Schefflera-planten tilhører familien (Araliaceae). schefflera-planten regnes som en av de løvrike innendørsplantene som ikke blomstrer under normale romforhold.


Det er også en av plantene i tropene, kjent som blekkspruttreet, på grunn av sine sugende blomster på blekkspruten.

schefflera-planten regnes som en av de løvrike innendørsplantene som ikke blomstrer under normale romforhold.


Det er også en av plantene i tropene, kjent som blekkspruttreet, på grunn av sine sugende blomster på blekkspruten.

Schefflera regnes som en av de løvrike innendørsplantene som ikke blomstrer under normale romforhold. Det er også en av plantene i tropene, kjent som blekkspruttreet, på grunn av sine sugende blomster på blekkspruten.


paraply schefflera-planten regnes som en av de grønne innendørsplantene som ikke blomstrer under normale romforhold. Det er også en av plantene i tropene, kjent som blekkspruttreet, på grunn av sine sugende blomster på blekkspruten.


Den er også kjent som paraplyplanten, og refererer til dens store blader med skinnende blader som kommer ut fra ett punkt som paraplyledninger.


schefflera-planten har mange typer, den viktigste av disse er typen S. actinophylla, som er en buskplante med mellomstore trær, hvis høyde kan nå to meter eller mer, og dens grønne blader som bærer mellom 4-12 blader, avhengig av plantens alder.


Samt typen S. arboricola, som er en av de eksisterende artene som bærer grønne blader, for eksempel Clementine-sorten, eller bladene kan være spraglete, for eksempel Goldcapella-sorten, som er en av de mest utbredte kommersielle artene.


Når det gjelder typen paraplyplante, S.digiata, er den mindre populær, mindre i størrelse og utbredt enn de to foregående typene.


schefflera plantelys krav




Paraplyplanter trenger sterkt lys vekk fra direkte sollys, så planter bør plasseres i et rom vekk fra direkte sollys.


schefflera plantetemperatur


Paraplyplanten trenger en varm atmosfære, om vinteren er temperaturen ikke mindre enn 12 grader Celsius, men om sommeren trenger de en temperatur på omtrent 21-22 grader Celsius.


schefflera-anlegget

Vanning av Schefflera-planter.


Schefflera-planter trenger rikelig vanning i perioden fra vår til slutten av høsten, forutsatt at vanningen reduseres om vinteren. Blader kan sprayes med en lett spray vann flere ganger i løpet av dagen.


schefflera planteformering





paraplyplanter forplantes ved å plante stengelstiklinger i løpet av vår- og sommersesongen. Det er også å foretrekke å bruke rothormoner som indolsmørsyre med jordoppvarming for å øke og fremskynde rotingen. Planter roteres hvert annet år til større potter i størrelse i løpet av vårsesongen. For å gi planten mulighet for god og rask vekst.


Schefflera-anlegget








schefflera plantegjødsel


paraplyplanter gjødsles med nøytral kjemisk gjødsel. NPK 10 - 10 - 10 nitrogen - fosfor - kalium, og som sprøytes på bladene med en hastighet på ett gram / liter vann hver 10-15 dager, spesielt i løpet av vår- og høstsesongen.

  nitrogen - fosfor - kalium, og som sprøytes på bladene med en hastighet på ett gram / liter vann hver 10-15 dager, spesielt i løpet av vår- og høstsesongen.


schefflera-planten bruker:




paraplyplante er en av prydplantene som brukes i interiørlandskap i boliger, og den er en av de veldig vakre og imponerende prydplantene.

Kommentarer

Populære innlegg fra denne bloggen

Veiledning for pleie og dyrking av såpebærtre

Yucca Plantestell Utendørs Vinter og sommer Vanning Gjødsling.