Veiledning for pleie og dyrking av såpebærtre

Vitenskapelig navn på såpebærtreet:

Sapindus saponaria L. (=Indicus Poir.):


Engelsk navn for Soapberry trees:

Såpebær, falsk kornel:

Det opprinnelige hjemmet til såpebærtrær:

Amerika:


Botanisk beskrivelse av såpebærtrær .


Veiledning for pleie og dyrking av såpebær


Såpebærtre er et av de sjeldne løvtrærne, og det regnes som et av de vakreste prydtrærne som er plantet i hager og parker, og høyden når 10 meter.


Den har sammensatte blader med en lengde på omtrent 30 cm, og den har en bevinget hals, og i den har bladene en tendens til å forlenge, lansettformede, med en lengde på omtrent 10 cm.


Klaseblomsterstander som er omtrent 25 cm lange kommer ut og produserer hvite blomster som vises om våren. Når det gjelder fruktene, er de runde i form med en brun farge, med en diameter på omtrent 2 cm, glatte.


Forplantning av såpebærtrær


Såpebærtrær (Sapindus) formeres ved å plante frø i løpet av vårsesongen i plantehull eller plantekasser i tre som inneholder et jordbruksmiljø bestående av torvmose + silt + sand i forholdet 2: 1: 1. Frøene skal også behandles før planting med et egnet soppmiddel. .


Forutsatt at frøene er plantet på passende dimensjoner, ikke å være tilstøtende, og suksessivt med god service, med regelmessighet av vanningsprosessen uten å drukne eller tørste til de sanne bladene vises med dannelsen av et passende rotsystem.


På det tidspunktet skilles plantene ut i egnede potter eller planteposer, og etterfølges av regelmessig service til de når passende lengde, ettersom de roteres i større potter eller planteposer, og så videre, til de plantes i permanent land. .


Såpebærvanning


Såpebærtrær er et av de vakreste prydtrærne, som må være svært forsiktig vanning for å gjennomføre vanningsprosessen, siden det er veldig følsomt for økende vann, så vanning må gjøres med fullstendig forsiktighet uten å drukne eller tørste, enten om sommeren eller vinteren , der såpetrær trenger den laveste vannmengden Siden det er et av trærne med fallende blader, forutsatt at vanningen ikke stoppes helt, men snarere med mellomrom.


Såpebærtrær må vannes etter behov, spesielt om sommeren. Jordsmonnets natur og miljøforholdene i regionen må også tas i betraktning, samt de høye temperaturene og vindintensiteten som påvirker transpirasjonsprosessen og økningen i fordampning som gjør at trærne trenger vanning med litt mellomrom. intervaller.


(Såpebær) Lyskrav


Såpebærtrær trenger planting på aprikossteder! Med sterk belysning, så dette må tas i betraktning ved planting for å gi god vekst med et fantastisk utseende.


Siden det er kjent at lys, spesielt sterkt sollys, er svært viktig for å fullføre prosessen med fotosyntese, der planter bruker energien de henter fra lyset som når dem i representasjonen av karbondioksid + vann til å bygge karbohydrater, hvorfra resten av næringsstoffene skapes.


Å vite at å øke prosentandelen av lys som når planter fører til en reduksjon i forlengelsen av planter, og dermed dverger planter eller trær, og med mangel på belysning som når planter eller trær, fører det til forlengelse av planter, noe som fører til hengende planter og hengende planter og dermed miste sin vanlige form.


I begge tilfeller blir bladene gule og visner, for så å dø og falle, og mister dermed planter eller trær. Derfor må man passe på å plante trær på riktig sted for dem med tanke på deres lysbehov.

såpebærtrær

Planting av såpebærtrær


Såpebærtrær er blant de vakreste prydtrærne noensinne, så de plantes i hjemmehager i blomsterbed, eller innendørs. De dyrkes også i grupper i en vakker konsistens.


(Såpebær) trebruk


1- Såpebærtrær er blant de vakreste prydtrærne som er plantet i offentlige og private hager og parker.


2- Det resulterende treverket brukes i hjemmemøbelindustrien.


3- Saponiner som brukes i forsåpningsprosessen ekstraheres fra fruktene, eller de brukes direkte som såpe.

Kommentarer

Populære innlegg fra denne bloggen

Slik steller du Schefflera | Planter, Grønn, Blader

Yucca Plantestell Utendørs Vinter og sommer Vanning Gjødsling.