Yucca Plantestell Utendørs Vinter og sommer Vanning Gjødsling.

 yucca plantebeskrivelse

Yucca er en tørr, saftig, buskete plante med forgrenede stengler som varierer i lengde mellom 8-10 meter. Bladene er grove, lange, læraktige, blanke, grønne, med en taggete kant, og toppen er myk. Blomstene er klokkeformede, hvite i fargen, dannet i store, terminale blomsterstander i rikelige grupper, har en tendens til å farge. Elfenbein. Fruktene er kjøttfulle gule fruktkjøtt.


forplanter yucca fra blader.

Yucca-planten formerer seg vanligvis ved stiklinger, hvor stiklingene hentes fra moderplanten og transplanteres, hvor de produserer en ny plante som har samme egenskaper som morplanten. Yucca-planten formerer seg også gjennom ryggen som kommer ut ved siden av moren plante, hvor den tas av og settes i egnede potter, og når røttene er produsert, plantes de i den faste bakken eller i større potter.


yucca plante vanning.

Pukka-planter trenger moderat lett vanning, da planten tåler tørst, og yucca-planter bør ikke vannes for mye, da overdreven vanning fører til råtnende røttene og dermed plantens død.


Gjødsling av yucca i potter

Yucca-planten trenger lett gjødsling, hvor den gjødsles med godt nedbrutt organisk gjødsel med en hastighet på én høstet per år under vintertjenesten i desember og januar måned.. Når det gjelder kjemisk gjødsling, tilsettes gjødselen på følgende måte. priser for hver plante, som er som følger:* Ammoniumsulfatgjødsel med en hastighet på 20,5% 100 gm + 50 gm kaliumsulfatgjødsel + 100 gm superfosfatgjødsel 15% / plante. Gjødslingen skal gjøres i to omganger, den første i mars måned og den andre i løpet av august måned med samme hastigheter som nevnt.

Yucca Plantepleje Udendørs Vinter og sommer Vanding Gødning.


fordelene med yucca plante i hjemmet.

1 – Yucca-planten dyrkes i steinhager og alle andre typer hager, enten offentlige hager eller private hager.


2- Som yucca-planten er plantet i hjemmehager på solrike steder


3_ Yucca produserer vakre blomster og svært rikelig, samt gule hengende frukter i en vakker utsikt som gir sjelen full komfort og tilfredsstillelse.

Kommentarer

Populære innlegg fra denne bloggen

Slik steller du Schefflera | Planter, Grønn, Blader

Veiledning for pleie og dyrking av såpebærtre